Termeni și condiții

 

Termeni generali

Spatzwerk este denumirea comercială a Spatzwerk SRL, persoană juridică cu sediul în localitatea Codlea, judet Brasov, Romania, Str. Muntisor, Nr. 5, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J08/1065/2020, având CUI RO42661636, numită în continuare Spatzwerk SRL.

Va rugăm să citiți acești termeni și condițîi cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.spatzwerk.ro, Spatzwerk SRL își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politică de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, va rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifică termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.


Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.spatzwerk.ro este proprietatea Spatzwerk SRL.

Spatzwerk garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.spatzwerk.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Spatzwerk fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Spatzwerk SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.


Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marca, va rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: office@spatzwerk.ro. Spatzwerk va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.


Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Spatzwerk exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsură în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Spatzwerk.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către Spatzwerk SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. Spatzwerk SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conțînând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.