Frezare CNC. Atelierul Spatzwerk este specializat în servicii prin frezare CNC. Fie că este vorba de producție de serie, fie unicate. Tu îți imaginezi, noi frezăm.

Frezare CNC

Calitate superioară. Precizie. Geometrie 2D și 3D.

caracteristici

CNC-ul cu 3 axe

Aspirațiile companiei sunt înalt profesionalismul și corectitudinea în relațiile cu partenerii pentru a satisface nevoile și cerințele clienților săi. Scopul echipei noastre specializată și calificată este de a crea un produs care să satisfacă toate nevoile și specificațiile clientului.

Ne folosim de echipament de ultimă generație pentru realizarea proiectelor. Echipamentul CNC cu 3 axe, aduce precizia la un nivel superior și este pregatit pentru a prelucra geometrii 2D și 3D de diverse complexitati.

Utilajul prelucrează prin frezare o gama largă de materiale. Folosim metode de îmbinare astfel încât putem obține piese cu o dimensiune totală mai mare decat cea a utilajului.

Orice CNC folosește un program de calculator pentru a acționa un sistem mecanic. Prelucrările se fac cu foarte mare precizie, sunt reproduse identic, mașina făcând munca mai bine decât un operator.

Caracteristici

An fabricație

2020

Curse

X = 850mm / Y = 510mm / Z = 510mm

Turație spindle

10.000rpm

Putere maximă

16kW

Răcire

Aer

Frezare CNC

Ai un model unicat și vrei să vezi cum arată în realitate, atelierul nostru te asista în prelucrare indiferent de dimensiunea, repetabilitatea și complexitatea prototipului.

Folosim prelucrarea CNC în procesul de prelucrare rapidă și calitativă a prototipurilor.

Ia legătura cu unul dintre specialiștii noștri, comunică-ne cerințele și viziunea pe care o ai asupra proiectului tău și aproprie-te de rezultatul dorit!

Contactează-ne

Timpul mediu de răspuns este de câteva ore însă dacă doriți să comunicați mai repede cu noi, puteți oricând să ne apelați la numerele de telefon afișate. Vă mulțumim anticipat!

CNC Contextual Contact